Hariring jung junan


Dina peuting nu jempling,
Kuring nyaring, teu genah cicing
Hariring leutik, maturan sora jangkrik jeung bangkong
Peuting iyeu, kuring emut ka anjeuna
Dimana anjeun ayeuna, kamana kuring neangan
Laratan nubteu pasti, kuring bingung bari linglung
Jungjunan, kamana nya anjeun
Rebuan tempat geus di asupan, rebuan jalma geus di tanya
Tapi da teu aya nu apal, dimana anjeun ayana
Hariring peuting ayeuna maturan.
Hariring peuting ayeuna jadi panutan hate nu keur blang blang
Share:

0 comments:

Post a comment

Kawali TV

Blog Archive

Recent Posts

BERITA