Pasanggiri Drama Basa Sunda (PDBS) Tahun 2015

Pasanggiri Drama Basa Sunda (PDBS) Tahun 2015 Resmi di Buka Oleh Kepala SMAN 1 Kawali, H. Sudarman, S.Pd., M.Pd. di Aula RKB SMAN 1 Kawali, dalam sambutannya beliau berpesan bahwa "Kegiatan ini merupakan ajang untuk mencari bakat dibidang kesenian, semoga ajang ini akan terus berjalan dari tahun ke tahun" selanjutnya setalah kegiatan Opening ceremony dilanjutkan dengan Kegiatan Pasanggiri dari beberapa Group Teater Sekolah SMP/MTs Se-Kabupaten Ciamis.
Ngahaturkeun nuhun kasadaya pihak nu parantos ngarojong kagiatan Pasanggiri Drama Basa Sunda (PDBS) Tahun 2015 , ngahaturkeun nuhun ka Kasi Bidang Kebudayaan dan Perfilman Dinas Pendidikan dan Kebudayaan Kabupaten Ciamis, Sponsorsip, Media Partner, Girang Pangajen, Pamilon SMP/MTs Sa-Kabupaten Ciamis, Guru Pangaping , Alumni Teater Jagat, Panitia sareng sadaya pihak nu sanes nu teu tiasa disebatkeun hiji-hiji, hatur nuhun kana sadaya buktosan kanggo nyukseskeun acara PDBS.
Ngahaturkeun Nuhun Ka Girang Pangajen Pasanggiri Drama Basa Sunda (PDBS) Tahun 2015 :
1. Eman Hermansyah Sastrapraja, S.Pd Salaku Ketua
2. Lina Agustiani, S.Pd
3. Didon Nurdani
Nu Parantos Kersa janten Girang Pangajen salami 2 dinten di SMAN 1 Kawali.
Hasil Musyawarah Dewan Juri ngahasilkeun sababaraha keputusan, diantarana :
1. Penyaji Teater Terbaik 1 (SMPN 1 Rajadesa)
2. Penyaji Teater Terbaik 2 (SMPN 1 Ciamis)
3. Penyaji Teater Terbaik 3 (SMPN 1 Kawali Group B)
________________________________
- Pemeran Terbaik ( Dera Insan Nurahmi - SMPN 1 Rajadesa )
- Musik Terbaik ( SMPN 1 Cipaku )
- Sutradara Terbaik ( Aris Mulyana - SMPN 1 Ciamis )

  Juara Umum, Piala Kasi Kebudayaan dan Perfilman Disdikbud Ciamis :
- Artistik Terbaik ( SMPN 1 Ciamis)
________________________________

SMPN 1 Ciamis
Wilujeng kanggo sadaya patandang nu hasil, nu teu acan hasil hayu urang sasarengan ngalatih diri deui sangkan tahun payun Insya Allah tiasa ngiring deui ngaramekeun Kagiatan Pasanggiri Drama Basa Sunda Tahun 2016
 Ngahaturkeun Nuhun Ka :
Kawali TV
Kabar Priangan
Endro Cosmetic
Toserba SETIA
nuparantosd ngarojong kagiatan Pasanggiri Drama Basa Sunda (PDBS) Tahun 2015




 









 

 



Share:

0 comments:

Post a comment

Kawali TV

Blog Archive

Recent Posts

BERITA