» » Syair Bulan Situ Lengkong, Ocay RS



Bulan situ lengkong
Aya nu ngalangkang dina cai nu ngagupay
(Bengras taya hahalang, anjeun nu kungsi datang)
Anjeun nu kungsi datang
Beuki atra nga genclang
Lain bulan nu ngalangkang
(Hate teu sanggup incah hate alim papisah)
Ti salira nu teu satia
Ref
Kamana atuh kamana
Bulan di situ lengkong
Pasini ukur harepan
Anjeun indit taya bejana
Eulis….eulis
Harita bulan keur caang
Harita panggih pamungkas
Duh eulis eulis
Bulanmah teu jalis jangji
Bulan teu udar subaya
Datang caang di cai situ lengkong
Interlude

Aya nu ngalangkang dina cai nu ngagupay
(Bengras taya hahalang, anjeun nu kungsi datang)
Anjeun nu kungsi datang
Beuki atra nga genclang
Lain bulan nu ngalangkang
(Hate teu sanggup incah hate alim papisah)
Ti salira nu teu satia
Ref
Kamana atuh kamana
Bulan di situ lengkong
Pasini ukur harepan
Anjeun indit taya bejana
Eulis….eulis
Harita bulan keur caang
Harita panggih pamungkas
Duh eulis eulis
Bulanmah teu jalis jangji
Bulan teu udar subaya
Datang caang di cai situ lengkong

Kamana atuh kamana
Bulan di situ lengkong
Pasini ukur harepan
Anjeun indit taya bejana
Eulis….eulis
Harita bulan keur caang
Harita panggih pamungkas
Duh eulis eulis
Bulanmah teu jalis jangji
Bulan teu udar subaya
Datang caang di cai situ lengkong

TENTANG KawaliTV

Yayasan Bentang Kawali Cemerlang
«
Selanjutnya
Posting Lebih Baru
»
Sebelumnya
Posting Lama

Tidak ada komentar:

Tinggalkan Balasan

Banner iklan disini