» » CUANG RIKSA SENI BUDAYA URANG JEUNG TUTUWUHAN

yu cuang jaga ieu Kawali, Yu cuang Riksa Seni Budayana, tanjeurkeun di bumi pertiwi, yen seni budaya urang moal eleh ku nagara deungeun, komo deui rek di aku ku nagara deungeun. yu hirupkeun angklung, hirupkeun calung, hirupkeun ronggeng, bajidor, reog, kacapi suling, genjrin, karinding jeung sajabana. eta kesenian asli urang ulah nepika pindah ka batur.

yu cuang jaga alam urang, cuang jaga titinggal karuhun urang, ulah karuksak ku leungeun nu jarail, ulah rek poho kana wiwitan, urang kudu imut ka purwa daksi.


yu cuang pelak tangkal sing loba, yu hejokeun alam urang, cuang leuweungkeun deu gunung sawal, sangkan pemanasan global bisa dielehkeun.**Wsn





TENTANG KawaliTV

Yayasan Bentang Kawali Cemerlang
«
Selanjutnya
Posting Lebih Baru
»
Sebelumnya
Posting Lama

Tidak ada komentar:

Tinggalkan Balasan

Banner iklan disini