LODAYA WINDURAJA MENYAMBUT TAHUN BARU 2015


PREVIEW:

Share:

2 comments:

  1. ayo terus lestarikeun seni budaya sunda, sangkan hirup senina hurip budayana, mun teu ku urang rek kusaha, mun teu ayeuna rek iraha deui

    ReplyDelete
  2. yu uarang lestarikan seni budaya sunda, sangkan hirup senina hurip budayana, mun teu ayeun rek iraha mun teu ku urang rek kusaha. hayu urang riksa budaya sunda

    ReplyDelete

Kawali TV

Blog archive

Recent Posts

BERITA